آخرین اخبار
برندهای آمریکایی و ویتنامی خواستار رسیدگی فوری به تعرفه‌های ترامپ شدند

برندهای تجاری ویتنام و آمریکا در تلاش برای توقف تعرفه جدید ترامپ

برندهای تجاری ویتنام و آمریکا در نامه‌ای به دولت ترامپ هشدار دادند که اجرای تعرفه ۴۶ درصدی بر کالاهای ویتنامی، روابط تجاری این دو کشور را تهدید می‌کند. آن‌ها خواستار توافقی منصفانه برای حل این مسأله شدند تا منافع اقتصادی دو طرف حفظ شود.

به گزارش دنیای برند، شرکت‌های آمریکایی و ویتنامی از دولت ترامپ درخواست کرده‌اند که طرح اعمال تعرفه ۴۶ درصدی بر کالاهای وارداتی از ویتنام را به تأخیر بیندازد. آن‌ها هشدار داده‌اند که این تعرفه به روابط تجاری دوجانبه و کسب‌وکارهای دو کشور آسیب خواهد رساند.

اتاق بازرگانی و صنعت ویتنام (VCCI) و اتاق بازرگانی آمریکا در هانوی (AmCham) در نامه‌ای به وزیر بازرگانی ایالات متحده، هاوارد لوتنیک که تاریخ‌نگاری آن شنبه بوده، نگرانی شدید خود را اعلام کرده‌اند. در این نامه تاکید شده که تعرفه‌ای که قرار است از چهارشنبه اجرایی شود، به طرز “شگفت‌آوری بالا” است.

در بیانیه‌ای که توسط VCCI و AmCham صادر شده، آمده است: “کاهش تعرفه‌ها برای محصولات وارداتی به ویتنام و کالاهایی که به مصرف‌کنندگان آمریکایی می‌رسد، چیزی است که به شرکت‌های ایالات متحده، اقتصاد و مصرف‌کنندگان کمک خواهد کرد. افزایش تعرفه‌ها این کمک را نخواهد کرد.”

ویتنام، کشوری در جنوب شرقی آسیا و یکی از قطب‌های مهم تولید منطقه‌ای برای بسیاری از شرکت‌های غربی، سال گذشته با ایالات متحده – بزرگ‌ترین مقصد صادراتی این کشور – بیش از ۱۲۳ میلیارد دلار مازاد تجاری ثبت کرده است.

رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و رهبر ویتنام، تو لام، روز جمعه طی یک تماس تلفنی توافق کردند تا مذاکراتی برای حذف تعرفه‌ها انجام دهند. ترامپ این تماس تلفنی را “بسیار سازنده” خوانده است.

پیش از اعلام رسمی ترامپ برای اعمال تعرفه‌های گسترده جهانی که قرار است روز چهارشنبه اعلام شود، ویتنام بخشی از تعرفه‌های خود را کاهش داده است. این کاهش تعرفه‌ها به عنوان بخشی از سری امتیازاتی بود که ویتنام به ایالات متحده داده تا شامل تعهد به خرید بیشتر کالاهای آمریکایی مانند هواپیما و محصولات کشاورزی شود.

به گزارش رویترز، در بیانیه‌ای دیگر، دو اتاق بازرگانی (AmCham و VCCI) اظهار داشتند: “یک توافق سریع و منصفانه، قطعیت بیشتری برای کسب‌وکارها ایجاد خواهد کرد و به اصلاح عدم تعادل تجاری بین دو کشور به گونه‌ای که به نفع هر دو طرف باشد، کمک می‌کند.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *