چهارشنبه , ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
آخرین اخبار
Img20241223112453752 650x330 - برای جذب کشورهای متضرر از جنگ تعرفه‌ای ترامپ در ایران اکسپو 2025 برنامه‌ریزی کنیم

برای جذب کشورهای متضرر از جنگ تعرفه‌ای ترامپ در ایران اکسپو ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی کنیم

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، با اشاره به افزایش ۴۸ درصدی تعرفه صادرات کالای ویتنام به آمریکا در جریان جنگ تعرفه‌ای ترامپ، گفت: باید برای جذب این کشورها در ایران اکسپو ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی کنیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، گفت: باید از فرصت‌هایی که جنگ تعرفه‌ای ترامپ در اختیارمان قرار می‌دهد برای رونق بیشتر اکسپو ۲۰۲۵ استفاده کنیم.

سیدمصطفی موسوی، در گفت‌وگو با «اتاق ایران آنلاین»، ادامه داد: ایالات‌متحده تعرفه‌های گمرکی نسبت به کالاهای کشورهایی که واردات بیشتری از آن‌ها داشته تعریف کرده و در نتیجه این کشورها باید تعرفه‌های بیشتری پرداخت کنند. این موجب شده این کشورها به دنبال جایگزین باشند. ما باید از این فرصت استفاده کنیم.

او افزود: کشور ویتنام در تجارت با آمریکا به دنبال این سیاست جدید نزدیک به ۴۸ درصد افزایش تعرفه داشته است. در حالی که سال گذشته این تعرفه صفر بوده است. این کشور چهارمین کشور صادرکننده به امریکاست. بنابراین ویتنام یا باید تعاملی با ترامپ داشته و این موضوع را حل کند و یا باید به دنبال بازارهای جدید برای خود باشد.

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، تأکید کرد: با توجه به اینکه ویتنام قراردادهای تعرفه ترجیحی با اوراسیا و روسیه دارد بسیار فرصت خوبی در اختیار ماست. از این نظر خوب است که برای جذب کشورهایی که با تعرفه‌های بالا از سوی امریکا مواجه شده‌اند، در اکسپو ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی کنیم.

رئیس اتاق خرمشهر، با تأکید بر اینکه اکسپو یکی از معدود نمایشگاه‌هایی است که دولت هزینه هنگفتی برای آن کرده و طبیعی است که باید نتایج ملموسی برای اقتصاد کشور داشته باشد، اظهار کرد: همکاری مناسب اتاق ایران و سازمان توسعه تجارت در برگزاری اکسپو ۲۰۲۵ موجب شده برخی نابسامانی‌های دور گذشته تکرار نشود و ما شاهد جذب مناسب هیات‌های تجاری و ساماندهی بهتر غرفه‌ها در این دور باشیم.

موسوی با اشاره به تحولات منطقه، افزود: متاسفانه نگاه کشورهای دیگر به ایران، مثبت نیست و حجم تبلیغات وسیع علیه کشور در برگزاری این دوره اکسپو مانند دور قبل، اثرگذار خواهد بود. ممکن است مشارکت برخی کشورها را تضعیف کند و یا اصلاً مانع از مشارکت برخی دیگر شود. امیدوارم مدیریت دیپلماتیک از سوی ما و استفاده مناسب از اشتباهات مدیریتی امریکا به بهبود شرایط کمک کند.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *