Img20161214133425314 650x330 - با افتتاح دفتر استانداردسازی اتاق شیراز، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فارس تسهیل می‌شود

با افتتاح دفتر استانداردسازی اتاق شیراز، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فارس تسهیل می‌شود

رئیس اتاق شیراز با اشاره به افتتاح دفتر استانداردسازی این اتاق با حضور مدیرکل اداره استاندارد استان فارس، گفت: یکی از نتایج فعالیت دفتر استانداردسازی اتاق شیراز، تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

در مراسمی با حضور رئیس اتاق شیراز و مدیرکل استاندارد استان فارس، دفتر استانداردسازی اتاق شیراز با هدف تسهیل امر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و واحدهای تولیدی و بالا بردن ضریب کیفی سازی در کالاهای تولیدی گشایش یافت.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز با اشاره به سابقه این اتاق در همکاری با سازمان ملی استاندارد، به تشریح اهداف، مأموریت‌ها و فعالیت‌های اتاق استانداردسازی اتاق شیراز پرداخت.

محمدصادق حمیدیان در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین، افزود: اتاق شیراز فعالیت خود در زمینه استانداردسازی را به دلیل ضعف استانداردهای ملی ایران در زمینه تولیدات محصولات کشاورزی در سال ۱۳۹۲ با راه‌اندازی کمیته استانداردسازی محصولات کشاورزی آغاز کرد و طی چهار سال فعالیت، با ۱۶۱ جلسه و بیش از ۱۰۰۰ ساعت آموزش مباحث استانداردسازی، ضمن شناسایی چالش‌ها و نقاط قوت استان، به تدوین پروپوزال‌های پژوهشی در حوزه محصولات کشاورزی پرداخت.

حمیدیان ادامه داد: این کمیته ۴۳۰ مورد پیشنهاد استاندارد حوزه کشاورزی جهت تدوین و بازنگری را احصا کرد که ۱۸۰ مورد از این پیشنهاد‌ها را در سامانه سازمان ملی استاندارد ثبت و درنهایت ۶ مورد استاندارد ملی در حوزه کود و سموم به همت این کمیته تدوین شد.

رئیس اتاق شیراز با اشاره به توسعه همکاری‌های اتاق شیراز و سازمان ملی استاندارد در سال‌های گذشته، تصریح کرد: با توجه به گستردگی مشکلات بخش خصوصی و واحدهای تولیدی و صنعتی استان فارس در استانداردسازی کالاها و خدمات، در سال ۱۳۹۶ اداره کل استاندارد فارس با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با اتاق شیراز نسبت به راه‌اندازی دفتری در اتاق اقدام کرد تا بتواند از این طریق در راستای رفع مسائل و مشکلات استانداردسازی کالاها و خدمات گامی نو بردارد.

 او درباره مهم‌ترین فعالیت‌های این دفتر، گفت: دفتر سازمان ملی استاندارد در اتاق شیراز، نسبت به بررسی و رسیدگی به مسائل و معضلات استاندارد بخش خصوصی و احصاء و تدوین استانداردهای ملی مورد نیاز تولیدکنندگان به‌ویژه در بخش‌های کشاورزی، صنعت و خدمات اقدام کرد و در این مسیر از ظرفیت تشکل‌ها و بخش خصوصی در اجرایی کردن استانداردها در سطح ملی و بین‌المللی نیز بهره گرفت.

حمیدیان، همکاری در برگزاری کمیسیون‌های اولیه، فنی و نهایی و اجلاسیه‎های تدوین استانداردهای ملی، مشارکت در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی،

ارائه نظرات کارشناسی به منظور مشارکت در تدوین و بازنگری استانداردهای بین‌المللی و ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ عمومی جامعه در حوزه استانداردسازی را از دیگر فعالیت‌های این دفتر عنوان کرد.

او ادامه داد: در سال جاری علاوه بر فعالیت‌هایی که برشمرده، با تلاش‌های مستمر این دفتر به‌عنوان یکی از فعال‌ترین دفاتر حوزه استاندارد اداره کل استاندارد فارس برای رسمیت بخشیدن به فعالیت‌ها و ایجاد تشکیلات منسجم‌تر در چارچوب مشخص، دفتر استانداردسازی اتاق شیراز با شرح وظایف مشخص از سازمان ملی استاندارد راه‌اندازی شد.

حمیدیان، هدف از راه‌اندازی دفتر استانداردسازی اتاق شیراز را، تسهیل ارتباط واحدهای تولیدی و خدماتی با سازمان ملی استاندارد برای اجرای فرآیندهای تدوین و تجدیدنظر، ترویج و آموزش استانداردهای کالا و خدمات با احصای نیازهای بخش خصوصی و همچنین مشارکت در تدوین و تجدیدنظر استانداردهای ملی و بین‌المللی و احصای چالش‌های واحدهای تولیدی و خدماتی در حوزه استاندارد عنوان کرد.

او تسهیل تجارت داخلی و بین‌المللی را نیز از دیگر اهدافی برشمرد که با راه‌اندازی دفتر استانداردسازی اتاق شیراز پیگیری می‌شود.

رئیس اتاق شیراز با بیان اینکه فعالیت این دفتر، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را تسهیل می‌کند، گفت: فعالیت این دفتر به دلیل احصای نیازها برای تدوین یا تجدیدنظر استاندارد آن‌هم با مشارکت واحدهای تولیدی و خدماتی، به ارتقا و بهبود کیفیت کالا و خدمات می‌انجامد و ضمن ارتقای دانش و توانمندی بخش خصوصی در حوزه استانداردهای کالا و خدمات، دورنمای فعالیت را شفاف‌تر و کیفیت و هزینه تولید را ارتقا می‌دهد و از مسیر سرمایه‌گذاران با دانش بیشتر و چشم‌انداز مطمئن‌تر قادر به آغاز یا توسعه فعالیت خواهند بود.

حمیدیان اظهار کرد: دفتر استانداردسازی اتاق شیراز می‌تواند نسبت به تدوین یا مشارکت در تدوین استانداردهای ملی و استانداردهای بین‌المللی اقدام کند کو این اقدام می‌تواند با حضور و مشارکت فعال واحدهای تولیدی و خدماتی تحت پوشش دفتر، در راستای تسهیل و تسریع فرآیند استانداردسازی انجام پذیرد.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *