Img20241228111655863 650x330 - بازارچه مرزی را در خراسان شمالی بازگشایی کنید

بازارچه مرزی را در خراسان شمالی بازگشایی کنید

عباس کاظمی، رئیس اتاق بجنورد با اشاره به محرومیت استان خراسان شمالی و مظلومیت تولید و بازرگانی در این استان، بازگشایی بازارچه مرزی استان را به‌عنوان یکی از اقدامات محرومیت‌زدایی خواستار شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد، گفت: تولید در استان خراسان شمالی مظلوم و محروم است و در کنار همه مشکلات قدیمی، ناترازی انرژی هم امان تولیدکنندگان را بریده است.

عباس کاظمی در نشست رئیس‌جمهور با فعالان اقتصادی خراسان شمالی، اظهار کرد: مردم خراسان شمالی علاوه بر فارسی به دو زبان کردی و ترکی سخن می‌گویند و اینجا گنجینه فرهنگ‌ها است.

کاظمی افزود: حضور رئیس‌جمهور در دومین سفر استانی دولت به خراسان شمالی یک فرصت بسیار مناسب برای توسعه استان است. از رئیس‌جمهور انتظار داریم همان‌طور که امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر توصیه کرده‌اند سفارش درباره تجار و بازرگانان بپذیرد.

رئیس اتاق بجنورد بیان کرد: ما همه‌چیز داریم، اما هیچ‌چیز نداریم. خراسان شمالی هم محروم و هم مظلوم است. نداشتن بازارچه مرزی در ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک ما با کشور شمالی وضعیتی است که به محرومیت خراسان شمالی دامن زده و باعث گسترش آن شده است.

کاظمی گفت: انتظار ما از دولت این است که بازارچه مرزی را در خراسان شمالی بازگشایی کند.

وی با بیان اینکه انتظارات زیادی از دولت داریم ادامه داد: احداث راه‌آهن مشهد، بجنورد، گرگان و بندر خشک و پایانه صادراتی مهم‌ترین انتظارات ما از هیات دولت است.

کاظمی تصریح کرد: زیرساخت‌های حمل‌ونقل در خراسان شمالی بسیار ضعیف است و انتظار داریم دولت در تقویت فرودگاه بجنورد و راه بجنورد به گلستان اهتمام بیشتری داشته باشد.

رئیس اتاق بجنورد گفت: تخفیفات گمرکی روی کالاهای وارداتی یکی دیگر از انتظارات فعالان اقتصادی از رئیس‌جمهوری است. همچنین انتظار داریم مطالعات بیشتری برای حفر چاه‌های آب مرزی انجام شود تا انتقال آب این چاه‌ها به سدهای استان خراسان شمالی موجب رونق کشاورزی و بازرگانی استان باشد.

وی گفت: انتظار داریم دولت استاندار خراسان شمالی را با اختیارات بیشتر به‌عنوان استاندار ویژه معرفی کند تا بتوانیم موضوعات موردنظر فعالان اقتصادی را در استان حل‌وفصل کنیم.

رئیس اتاق بجنورد با انتقاد از قطع مکرر برق و مشکلاتی که برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده، گفت: قطع مکرر برق و همچنین قبوض برق که بر اساس ترانزیت کالاها برای تولیدکنندگان بار مالی زیادی ایجاد کرده انتظار داریم دولت رأی دیوان عدالت اداری را به‌طور کامل رعایت کند. قطع برق و گاز مشکلات زیادی را برای صنایع و کشاورزی استان ایجاد کرده است.

وی افزود: تولیدکنندگان خراسان شمالی در شرایط نابرابر با استان‌های دیگر محصولات خود را تولید می‌کنند و درعین‌حال باید در شرایط بسیار ناعادلانه و نابرابر کالاهای خود را به فروش برسانند که دولت باید در این زمینه حمایت‌های بیشتری انجام دهد.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *