صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه اسباببازی، از آمادگی خود برای ایجاد برند ملی اسباببازی و توسعه صادرات این صنعت خبر داد. این اقدام با هدف ایجاد یک برند واحد و قدرتمند برای محصولات ایرانی در بازارهای جهانی انجام میشود.
به گزارش دنیای برند؛ محمدصادق خیاطیان روز چهارشنبه در نشست مشترک با نمایندگان شرکتهای دانشبنیان و خلاق صنعت اسباب بازی با اشاره به رسالت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در تامین مالی شرکتهای دانش بنیان و اینکه درحال حاضر حدود ۱۰۰ شرکت خلاق در حوزه صنعت اسباب بازی مشغول فعالیت هستند گفت: ما نیازهای مالی فعالان این حوزه را با همکاری سایر بازیگران این بخش، به منظور تدوین و اجرای برنامه های حمایتی با صندوق های پژوهش و فناوری احصاء و مورد بررسی قرار خواهیم.
وی از آمادگی این صندوق برای همافزایی مشترک و حمایت از راه اندازی آزمایشگاه تخصصی در صنعت اسباب بازی و ایجاد برند ملی و توسعه صادرات با همکاری دانشبنیانهای فعال در این حوزه خبر داد.
خیاطیان افزود:همچنین در قالب یک کنسرسیوم مشترک، آمادگی داریم به ایجاد برند ملی در حوزه اسباب بازی و توسعه صادرات این صنعت کمک کنیم. در حوزه توزیع نیز میتوانیم از ظرفیت پلتفرمهای داخلی و بینالمللی بهره ببریم و در این بخش، آمادگی داریم پیشنهادهای شما را دریافت و مورد بررسی قرار دهیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین اظهارکرد:در بُعد توانمندسازی شامل کمک به اخذ استانداردها و حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی نیز از فعالان صنعت اسباب بازی حمایت خواهیم کرد.
ظرفیت و زمینه صادراتی بسیار خوب در صنعت اسباب بازی کشور
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق نیز در این نشست ضمن اشاره به سابقه تاسیس این صندوق گفت: در حوزههای مختلف از جمله صنعت اسباب بازی سرمایهگذاری کردهایم.
مهدی سادات حیاتشاهی افزود: در حوزه اسباب بازی چهار دسته کلی طراحی، تولید، توزیع و صادرات داریم که در این جلسه از همه این گروهها حضور دارند چراکه ظرفیت بسیار خوبی در صنعت اسباب بازی و صادرات تولیدات این بخش در کشور وجود دارد.
وی در ادامه از آمادگی صندوق صنایع خلاق به منظور همکاری و تعامل با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برای حمایت های مناسب از فعالان این حوزه خبر داد.
سیاوش ملکیفر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با اشاره به رشد روزافزون حوزه صنایع خلاق گفت: این حوزه از ظرفیت بالایی در حوزه اشتغالآفرینی، ثروتآفرینی و ارزشآفرینی برخوردار است و حمایت از فعالان (دانش بنیان) این حوزه را وظیفه خود میدانیم.
محمدحسین سجادی نیری رییس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر نیز در این نشست تصریح کرد: پیش از این، نشستی با شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق حوزه بازیهای رایانهای برگزار کردیم و در دومین نشست، میزبان فعالان حوزه اسباب بازی در بخشهای مختلف این صنعت هستیم تا بتوانیم در تعامل مشترک، برنامههای حمایتی برای این صنعت تدوین کنیم.
بر اساس اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، لزوم افزایش حمایت برای توسعه صنعت اسباب بازی، ضرورت سرمایهگذاری مستمر در این صنعت و اهمیت آن در ایجاد فرصتهای شغلی جدید، اهمیت ایجاد برند ملی اسباب بازی ایران، حمایت از بازارسازی از طریق برگزاری نمایشگاههای مختلف و کمک به صادرات، حمایت از دانش بنیان شدن شرکتهای تولیدکننده اسباب بازی، ایجاد کنسرسیومی برای حضور در بازارهای بینالمللی، اهمیت تنوع بخشیدن به اسباب بازیهای تولیدی در کشور برای حضور موثرتر در بازارهای جهانی و کیفیت قابل رقابت اسباب بازیهای تولیدی ایران با نمونههای خارجی با قیمتهای کمتر، از جمله نکاتی بود که در این نشست مورد تاکید حاضرین قرار گرفت.