Img20241210120905433 650x330 - افزایش مهارت مدیران در تکنولوژی هوش مصنوعی ضروری است

افزایش مهارت مدیران در تکنولوژی هوش مصنوعی ضروری است

سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان با اشاره به پیشرفت روزافزون تکنولوژی و نیاز بنگاه‌های اقتصادی به روزآمد شدن سیستم و کارکنان، بر ضرورت افزایش مهارت مدیران در تکنولوژی هوش مصنوعی تأکید کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان افزایش مهارت مدیران در تکنولوژی هوش مصنوعی و استفاده از آن در مدیریت مالی، تنظیم مقررات و تنظیم امور مالی را ضروری دانست و گفت: قلب تپنده هر بنگاه، امور مالی است بنابراین کارکنان و مدیران باید به ابزارهای مرتبط با آن مسلط باشند.

سیدمهدی طبیب زاده در همایش «مدیران امروز، چالش‌های کسب‌وکار، نیازهای فردا» با تأکید بر اینکه مدیران نسل آینده باید بر تکنولوژهای مورداستفاده تسلط کافی داشته باشند، افزود: ما با کسری مهارت در همه سطوح کاری به‌ویژه مدیران مواجه هستیم؛ بنابراین سهم مدیران باید از آموزش‌ها بیشتر شود.

وی ادامه داد: هرچه جلوتر می‌رویم تکنولوژی و نرم‌افزارها به‌شدت پیچیده می‌شوند و اگر مدیران بر این تکنولوژی‌ها مسلط نباشند، نمی‌توانند کاری را پیش ببرند.

رئیس اتاق کرمان نیروی انسانی ماهر، توسعه‌یافته و مطالبه گر را اصلی‌ترین عامل توسعه استان دانست و گفت: عوامل توسعه استان وجود دارد اما آنچه به این توسعه معنا می‌بخشد، نیروی انسانی است و مرکز آموزش اتاق کرمان برای پرورش نیروی انسانی ماهر با برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های مختلف آمادگی دارد.

طبیب زاده، با اشاره به اینکه اتاق به‌صورت جدی به موضوع مهارت‌آموزی می‌پردازد، تصریح کرد: اتاق کرمان تاکنون مرکز آموزش مهارت‌های لازم بوده و از این به بعد نیز در این حوزه بیشتر در خدمت مدیران خواهد بود.

وی با اعلام آمادگی اتاق کرمان برای برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد در راستای توانمندسازی و توان‌افزایی مدیران، کارکنان و کارشناسان، افزود: دنیای پیچیده‌ای است اما با دانایی می‌توان بر هر مشکلی فائق آمد.

رئیس اتاق کرمان در ادامه به معیارهای لازم برای مدیران نسل آینده پرداخت و گفت: مدیر باید رهبر و پیشتاز باشد، با کارکنان خود ارتباط خوب برقرار و همکاری را احساس کند و به خرد جمعی نیز توجه داشته باشد.

وی ادامه داد: امور مالی، مالیاتی و حسابداری از مهم‌ترین بخش‌های مدیریت است که اگر از آن غفلت شود زیان سنگینی برای شرکت‌ها به دنبال دارد.

طبیب زاده، در بخش دیگری از سخنانش نیمه گمشده در استان را سبب قوی نبودن بنیه صنعتی استان دانست و اظهار کرد: قطعاً باید برنامه توسعه‌ای برای ایجاد واحدهای کوچک و متوسط به‌شدت دنبال شود و نقاط قوت بسیار خوبی در استان داریم که می‌تواند نیمه گمشده در استان را ترمیم کند.

 وی تکمیل زنجیره‌های ارزش به‌ویژه در حوزه مس، فولاد، کشاورزی و سایر محصولات معدنی را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: شرایط برای ایجاد صنایع کوچک و متوسط مبتنی بر دانش فراهم و برگزاری سمینارهای مختلف دراین‌ارتباط مؤثر است.

همایش «مدیران امروز، چالش‌های کسب‌وکار، نیازهای فردا» ویژه مدیران عامل و با موضوعاتی ازجمله فرصت‌ها و تهدیداتی که نظام مالیاتی جدید برای مدیران دارد، آنچه مدیران باید از جرائم و معافیت‌های مالیاتی بدانند و… از سوی انجمن حسابداران استان و با همکاری اتاق کرمان برگزار شد.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *