12627718 637 660x330 - از آلبوم ۱۳ میلیون تومانی حسین علیزاده تا معرفی «در آغوش درخت» به اسکار ۲۰۲۵/ لیدی گاگا از آلبوم «جوکر ۲» رونمایی کرد

از آلبوم ۱۳ میلیون تومانی حسین علیزاده تا معرفی «در آغوش درخت» به اسکار ۲۰۲۵/ لیدی گاگا از آلبوم «جوکر ۲» رونمایی کرد

در هفته‌ای که گذشت دو آلبوم مهم در ایران و جهان معرفی شدند، آلبوم «دستگاه‌های موسیقی ایران» ساخته حسین علیزاده و آلبوم «جوکر ۲» با صدای لیدی گاگا و در کنار این رویداد‌ها فیلم سینمایی «در آغوش درخت» نماینده ایران در اسکار ۲۰۲۵ شد.

به گزارش دنیای برند به نقل از برنا؛ در هفته‌ای که گذشت، فرهنگ و هنر ایران شاهد رونمایی از آلبوم حسین علیزاده بود. آلبوم «دستگاه‌های موسیقی ایران» ساخته حسین علیزاده روز شنبه سی و یکم شهریور در فرهنگسرای ارسباران رونمایی شد، آلبومی که جنجال‌های زیادی را بر سر قیمت ۱۳ میلیون تومانی خود به دنبال داشت! در این هفته طی مراسم بزرگداشت زنده یاد امین تارخ، پردیس سینمایی «تارخ» در شیراز نیز با حضور رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و جمعی از هنرمندان افتتاح شد.

همچنین طی حاشیه‌ها و بحث‌های بسیاری که در خصوص نماینده سینمای ایران در مراسم اسکار ۲۰۲۵ شکل گرفته بود، سه فیلم «رکسانا» به کارگردانی پرویز شهبازی، «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا و «صبحانه با زرافه ها» ساخته سروش صحت، در نهایت فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به عنوان نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۵ انتخاب و به آکادمی فرستاده شد.

آلبوم ۱۳ میلیون تومانی حسین علیزاده رونمایی شد

نشست رسانه‌ای دست‌اندرکاران پروژه «دستگاه‌های موسیقی ایران» به آهنگسازی حسین علیزاده که آخرین پروژه پژوهشی این آهنگساز برجسته به شمار می‌رود، روز شنبه سی و یکم شهریور با حضور حسین علیزاده، شهرام صارمی، سیروس جمالی، علی بوستان و آتوسا ارباب در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار شد.

در این نشست، حسین علیزاده در واکنش به قیمت آلبوم «دستگاه‌های موسیقی ایران» گفت: متاسفانه وضعیت اقتصادی امروز در شرایط نامتوازنی است که به هیچ وجه نمی‌تواند وضعیت روشنی را برای یک ناشر موسیقی قرار دهد. من بر این باورم با توجه به آنچه برای تهیه این آلبوم انجام شده قیمت آلبوم گران نیست. ضمن اینکه دوستان حمایت کننده هم تمهیداتی اندیشده که آلبوم در قالب نسخه‌های دیجیتالی با قیمت‌های تفکیک شده و بهتری پیش روی مخاطبان قرار گیرد. ضمن اینکه بنده قبل از اینکه پروژه را در اختیار حامی خصوصی قرار دهم پیشنهاداتی از سوی بخش دولتی داشتم که هرگز نپذیرفتم این کار که به اعتقاد من پرهزینه‌ترین پروژه موسیقایی در حوزه ردیف موسیقی است در حوزه دولتی منتشر شود.

«در آغوش درخت» نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۵ شد

فیلم سینمایی «در آغوش درخت» از میان سه نامزد نهایی، با اکثریت آرا به عنوان نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار ۲۰۲۵ معرفی شد.

با اینکه فیلم‌های «رکسانا» و «صبحانه با زرافه ها» گزینه‌های دیگر ایران برای انتخاب در این رویداد بودند، اما هیات انتخاب معرفی نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار، پس از ۱۰ روز بررسی و بازبینی فیلم‌های حائز شرایط، فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا را به عنوان نماینده ایران به اسکار ۲۰۲۵ معرفی کردند.

نرگس آبیار، شبنم مقدمی، فریدون جیرانی، علی دهکردی، مرتضی رزاق‌کریمی، مهدی سجاده‌چی، اکبر نبوی، بهروز شعیبی و مجید زین‌العابدین اعضای ۹ نفرههیئت انتخاب نماینده سینمای ایران برای حضور در نود و هفتمین دوره آکادمی اسکار را تشکیل دادند.

در کنار سه فیلم که نام برده شد، فیلم مستند «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان، فیلم سینمایی «شهر خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی و فیلم «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا سه نامزد نهایی این هیات بودند.

ایوب آقاخانی: فیلمنامه «هشت پا» در تلویزیون کم رقیب است

سریال «هشت پا» به کارگردانی احمد معظمی و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی از ینمه مهرماه روی انتن شبکه سه سیما می‌رود. ایوب آقاخانی؛ بازیگر این سریال در گفتگو با خبرنگار برنا از نقش خود و قصه این سریال جنایی صحبت کرد و گفت: نقش من با نام «دکتر عارف» در این سریال یکی از مهمترین ارکان‌های درام محسوب می‌شود که البته پیچ و خم بسیاری را در طول سریال دارد. ادعا می‌کنم که این نقش در بین کار‌هایی که از سال ۱۳۸۲ افتخار بازی در آنها را داشتم، یکی از پیچیده‌ترین و چگالی‌ترین نقش‌ها است که فکر می‌کنم در فضای پلیسی هم کم رقیب است. 

وی افزود: این سریال یک سریال پلیسی بسیار خوب است که فیلمنامه آن در فضای تلویزیون ایران کم نظیر و کم رقیب است و کمتر ما فیلمنامه‌ای را با این پیچیدگی‌ها در فضای پلیسی داشته ایم.

جشنواره موسیقی جوان برگزیدگان خود را شناخت

داوری اجرا‌های مرحله نهایی هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان که به صورت حضوری در تالار رودکی از ۲۷ شهریورماه تا ۳ مهرماه برگزار شده بود به اتمام رسید و برگزیدگان این دوره از جشنواره روز پنجشنبه ۵ مهر ماه طی یک مراسم اختتامیه در تالار وحدت برگزیدگان خود را معرفی کرد.

پردیس سینمایی تارخ در شیراز افتتاح شد

مراسم بزرگداشت هنرمند فقید تئاتر، سینما و تلویزیون امین تارخ و آئین افتتاح پردیس سینمایی امین تارخ همزمان با دومین سالگرد درگذشت این هنرمند برگزار شد.

این مراسم با حضور مانی تارخ، منصوره شادمنش همسر امین تارخ، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره، محمدحسن اسدی شهردار شیراز، هادی اسماعیلی، مدیرعامل موسسه فرهنگی تبلیغاتی بهمن سبز و جمعی از مدیران حوزه هنری و شهرداری شیراز برگزار شد.

هاشم میرزاخانی: ۷۱ سینما را به جریان اکران بازگردانیم

هاشم میرزاخانی؛ مدیر موسسه سینما شهر در گفتگو با خبرگزاری برنا گفت: یکی از طرح‌های ما این بود که از ظرفیت سالن‌های موجود، به خصوص سالن‌هایی که به دلیل کرونا تعطیل شده بودند، استفاده کنیم. این موضوع بسیار مهم بود که سینما‌های قدیمی دوباره فعال شوند و به چرخه نمایش فیلم برگردند. با همین نگاه، توانستیم ۷۱ مجموعه سینمایی کشور را با تجهیزاتی که خودمان فراهم کردیم، به جریان اکران بازگردانیم.

وی افزود: این ۷۱ مجموعه شامل ۱۸۵ سالن سینما و مجموعاً ۲۵۳۲۹ صندلی است. علاوه بر آن ما توانستیم ۳۳ شهر جدید را از طریق استفاده از سالن‌های آمفی‌تئاتر به چرخه سینما اضافه کنیم. این پروژه با حضور میدانی تیم‌های فنی و پشتیبانی مؤسسه سینماشهر انجام شد و تمامی فرآیند‌های تجهیز، اتصال به سامانه سمفا و سایر مراحل اجرایی را مدیریت کردیم. اکنون نیز ۱۵ یا ۱۶ شهر دیگر در حال برنامه‌ریزی برای تبدیل سالن‌های آمفی‌تئاتر به سینما هستند.

میرزاخانی بیان کرد: برنامه ما این است که در هر شهری که حداقل ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، یک سالن سینما ایجاد کنیم. همچنین، بیشتر بودجه مؤسسه سینماشهر به سمت استان‌های کم‌برخوردار هدایت شده تا بتوانیم عدالت فرهنگی را بهتر اجرا کنیم و مردم این مناطق نیز از امکانات سینمایی بهره‌مند شوند.

امیر دژاکام «مهمانسرای دو دنیا» را در استرالیا به روی صحنه می‌برد

امیر دژاکام نویسنده، مدرس و کارگردان با سابقه تئاتر قصد تا نمایش «مهمانسرای دو دنیا» نوشته اریک امانوئل اشمیت را ۲۳ تا ۲۷ اکتبر ۲۰۲۴ در سالن تئاتر چیپن استریت سیدنی به صحنه ببرد.

خیرالله تقیانی‌پور: داعش موفق به اختلال در فیلمبرداری «قلب رقه» نشد

یرالله تقیانی‌پور؛ کارگردان فیلم سینمایی «قلب رقه» در گفتگو با خبرنگار برنا درخصوص تهدید‌های داعش حین فیلمبرداری این فیلم توضیح داد: به یاد دارم که در حین فیلمبرداری مردم می‌آمدند و با ما عکس می‌گرفتند، روز‌های آخر فیلمبرداری ما فهمیدیم که در یک کانال تلگرامی مسلح، عکس‌های ما پخش شده و داعش می‌خواهد که شرایط تولید را برای ما ناامن کند که البته موفق نشدند. برای اینکه من بتوانم فیلمنامه این فیلم را تکمیل کنم با عزیزانی صحبت کردم که در بازجویی با داعش بوده اند؛ اما خودم با هیچ داعشی برخوردی نداشتم.

مصطفی شوقی: مستند «انتقال پایتخت» یک مستند مولف است

مدیر خانه مستند درخصوص موضوع انتقال پایتخت که این روز‌ها توسط مسعود پزشکیان؛ رئیس جمهور مطرح شده است، توضیح داد: شاید مهمترین مستندی که بحث دغدغه مردم و حاکمیت بود و بحث جدی اجتماعی داشته، مستند «انتقال پایتخت» بوده که آن هم مستندی درباره پایتخت است. در این مستند توضیح داده می‌شود که اگر قرار باشد روزی پایتخت از تهران به شهر دیگری منتقل شود، کجا خواهد رفت. اگر بخواهد برود چه اتفاقی برای آن رخ می‌دهد. به نظر من کار خوب آقای علی نیکبخت به عنوان کارگردان و احمد شفیعی به عنوان تهیه‌کننده این کار، به اندازه‌ای خوب بود که مستند «انتقال پایتخت» را یک مستند به تمام معنا پژوهشی و مساله محور کرده است.

وی افزود: این مستند به صورت خیلی جدی مسأله انتقال پایتخت را مورد بررسی قرار داده و همه زوایای آن را در چهارده قسمت بررسی کرده است. «انتقال پایتخت» جزو بهترین مستند‌های خانه مستند است که پاسخ خیلی خوبی را به این مسأله داده و اتفاقا به حاکمیت کمک می‌کند که اگر بخواهد روزی این کار را انجام دهد یک طرح پیوست مستند به عنوان مرجع در کنار این اقدام داشته باشد. 

«آن‌ها مرا دوست داشتند» و «شنگول و منگول» در راه اکران

هجدهمین جلسه شورای صنفی نمایش روز یکشنبه؛ یکم مهرماه در خانه سینما برگزار شد. شورا بعد از بررسی درخواست‌ها و موارد مطرح شده، قرارداد ۲ فیلم را ثبت کرد:

– فیلم سینمایی «آن‌ها مرا دوست داشتند» به کارگردانی و تهیه کنندگی محمدرضا رحمانی با پخش «نیمروز فیلم» به سرگروهی پردیس هویزه

– انیمیشن سینمایی «شنگول و منگول» به کارگردانی فرزاد دالوند با پخش «خانه فیلم» به سرگروهی پردیس آزادی

حسین انتظامی معاون توسعه وزارت ارشاد شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حسین انتظامی را به‌عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع این وزارتخانه منصوب کرد.

مشهدی عباس: «تئاتر گفت‌گوی بدون مرز» شعار جشنواره تئاتر کودک همدان 

امیر مشهدی‌عباس؛ دبیر بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در گفتگو با خبرنگار برنا و درخصوص شعار امسال جشنواره گفت: شعار امسال جشنواره «تئاتر گفت‌گوی بدون مرز» است. تولید آثار با این موضوع و محتوا، قطعاً رنگ بهتری به این دوره از جشنواره می‌دهد. امسال بسیاری از کشور‌های مختلف یا با اثرشان در جشنواره شرکت کرده‌اند یا برای ایجاد گردهمایی حضور خواهند داشت بنابراین با این شعار امیدواریم که بتوانیم آثار بین‌المللی خوبی را در جشنواره ارائه بدهیم.

لیدی گاگا با آلبوم «جوکر ۲» به دنیای موسیقی برگشت

لیدی گاگا اعلام کرد که آلبوم جدیدش «هارلکوئین» (Harlequin) را یک هفته پیش از اکران «جوکر: جنون مشترک» و در تاریخ ۲۷ سپتامبر منتشر می‌کند. 

او آلبوم «جوکر ۲» را در قالب ۱۳ آهنگ منتشر خواهد کرد.

مارگو رابی و جیکوب الوردی در «بلندی‌های بادگیر» همبازی شدند

مارگو رابی به‌عنوان بازیگر و تهیه‌کننده به‌همراه جیکوب الوردی به جمع بازیگران فیلم «بلندی‌های بادگیر» به کارگردانی امرالد فنل اضافه شده‌اند.

شرکت MRC به‌همراه LuckyChap وظیفه تولید فیلم را بر عهده خواهند داشت و همچنین MRC هزینه تولید فیلم را هم پرداخت می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *