آخرین اخبار
Img20250211131208771 650x330 - ارتقای تولید و فروش چای در قالب تعاونی‌ها ساماندهی شود

ارتقای تولید و فروش چای در قالب تعاونی‌ها ساماندهی شود

رئیس اتاق رشت با اشاره به اهمیت ساماندهی محصول چای برای استان گیلان، بر ارتقای تولید و فروش این محصول در قالب تعاونی‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اتاق رشت، در جلسه ساماندهی محصول چای و ارتقاء وضعیت تولید و فروش آن که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی رشت برگزار شد، سامان نظری، رئیس اتاق رشت، بر اهمیت ساماندهی این محصول در قالب تعاونی‌ها تأکید کرد.

نظری در این جلسه که با حضور مدیرکل اقتصادی استانداری گیلان، مدیرکل صمت، مدیرکل جهاد استان، رئیس سازمان چای کشور و نماینده سندیکای کارخانجات چای برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نقش محوری چای در اقتصاد استان گیلان، ساماندهی تولید و فروش این محصول از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی ادامه داد: ما معتقدیم که با ایجاد و تقویت تعاونی‌ها، می‌توانیم زنجیره ارزش چای را بهبود بخشیده و به ارتقاء وضعیت تولید و فروش آن کمک کنیم.

رئیس اتاق رشت افزود: اتاق رشت آماده همکاری با تمامی دستگاه‌های ذیربط برای تحقق این هدف است و تمام تلاش خود را برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان این حوزه به کار خواهد بست.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *