سرمایه‌گذاری ۱۳.۸ میلیارد دلاری برند Xpeng در صنعت ربات‌های انسان‌نما

چشم‌انداز آینده برند Xpeng؛ توسعه ربات‌های انسان‌نما به‌عنوان یک استراتژی بلندمدت

برند Xpeng، تولیدکننده خودروهای الکتریکی در چین، از برنامه‌ریزی بلندمدت برای توسعه ربات‌های انسان‌نما و سرمایه‌گذاری کلان تا سقف ۱۳.۸ میلیارد دلار خبر داد. این رویکرد آینده‌نگرانه، Xpeng را به یکی از پیشگامان این حوزه نوظهور در صنعت فناوری تبدیل می‌کند.

به گزارش دنیای برند، برند Xpeng، تولیدکننده خودروهای الکتریکی چین، ربات‌های انسان‌نما را به‌عنوان یک پروژه بلندمدت در نظر گرفته و در حال بررسی سرمایه‌گذاری‌های کلان تا سقف ۱۰۰ میلیارد یوان (معادل ۱۳.۸۰ میلیارد دلار) است. این خبر از سوی رسانه‌های دولتی و براساس اظهارات مدیرعامل این شرکت در روز دوشنبه منتشر شد.

هه شیائوپنگ، مدیرعامل شرکت، در حاشیه نشست سالانه پارلمانی چین گفت: “با توجه به این که شرکت ما تازه وارد این حوزه شده است، سرمایه‌گذاری فعلی می‌تواند محافظه‌کارانه تلقی شود، اما آماده‌ایم سرمایه‌گذاری بسیار بیشتری انجام دهیم”. این گفته‌ها توسط نشریه Securities Times گزارش شده است.

وی افزود: “برند Xpeng بیش از پنج سال است که در صنعت ربات‌های انسان‌نما فعالیت می‌کند و احتمال دارد این کسب‌وکار در ۲۰ سال آینده ادامه یافته و تا سقف ۵۰ میلیارد یا حتی ۱۰۰ میلیارد یوان سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود.” او درباره میزان سرمایه‌گذاری فعلی شرکت اطلاعات بیشتری ارائه نکرد.

Xpeng که در گوانگ‌ژو مستقر است، در سال ۲۰۲۰ وارد صنعت ربات‌های انسان‌نما شد و در نوامبر از مدل Iron خود رونمایی کرد که به عنوان رقیب Tesla Bot شناخته می‌شود.
این شرکت یکی از خودروسازان متعددی است که بر روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری می‌کنند، حوزه‌ای که سیاست‌گذاران چینی آن را از زمینه‌های مورد توجه برای پیشرفت فناورانه مشخص کرده‌اند.

Leapmotor، که تحت حمایت Stellantis است، نیز تیمی شامل ده‌ها نفر برای تحقیق ابتدایی در حوزه رباتیک تشکیل داده است. به گفته مدیرعامل شرکت، ژو جیانگ‌مینگ، این محصولات برای کاربردهای صنعتی مانند مونتاژ خودکار کارخانه‌های Leapmotor طراحی شده‌اند تا با جایگزینی نیروی انسانی توسط ربات‌ها، کارایی را افزایش دهند.

به گزارش رویترز، بر اساس گفته‌های مدیرعامل Xpeng، خودروسازان می‌توانند سالانه بین ۱ تا ۲ میلیارد یوان در سناریوهای قابل اجرا برای استفاده از ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *