پارس خودرو

«پارس نوآ» به بازار آمد؛ جشن تولید در پارس‌خودرو و پیام‌های امیدبخش سایپا

قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس، افتتاح خط تولید پارس نوآ را «جشن تولید» و نماد پویایی صنعت خودرو نامید.

به گزارش دنیای برند به نقل از سایپانیوز، وی در این مراسم گفت:

  • غلبه بر بحران: این اقدام سایپا نشان می‌دهد که این گروه از بحران‌های مالی و محدودیت‌ها عبور کرده و مسیر خروج از بحران و رشد را یافته است.
  • استقبال بی‌نظیر: بیش از ۳۱۰ هزار نفر برای ۱۳ هزار دستگاه پارس نوآ ثبت‌نام کردند که نشانگر اعتماد بالای مردم به توان تولید داخلی است.
  • بومی‌سازی موفق: پروژه پارس نوآ با وجود بدعهدی شرکای خارجی، با اتکا به مهندسان و قطعه‌سازان داخلی به تولید رسیده و نماد استقلال صنعتی است.
  • قول مجلس: مجلس برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، بر واردات منطقی نظارت دقیق خواهد داشت و پیگیری تخصیص تسهیلات مالی و ارزی به سایپا ادامه می‌یابد.

به گفته قاضی‌زاده هاشمی، نگاه مثبت‌گرایانه و آینده‌محور مدیران سایپا عامل اصلی استمرار تولید و ایجاد امید در این صنعت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *