برندهای خاورمیانه

ریزش بازار سهام برندهای خاورمیانه در پی گسترش ویروس کرونا

بازارهای سهام برندهای خاورمیانه پس از پشت سر گذاشتن بدترین هفته برای قیمت نفت از ۲۰۰۸، سقوط کردند. موارد بیشتری از ابتلا به ویروس کرونا در منطقه گزارش شده است.

پایگاه خبری دنیای برند، کویت پس از بازگشایی بازار هایش بعد از یک تعطیلات سه روزه، تجارت بزرگترین برندهای حاضر در بازار بورس را متوقف کرد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که شاخص برتر سهام آن بیش از ۱۱ درصد ارزش خود را از دست داد.

شاخص بورس دوبی ۵.۲ درصد سقوط کرد و به پایین ترین حد از ۲۰۱۸ رسید. ارزش شاخص سهام عربستان، ابوظبی و مصر هم همچنان از هفته گذشته رو به کاهش است.

در عربستان، ارزش سهام برند آرامکو به پایین‌ترین حد از زمان عرضه اولیه آن در بورس در ماه دسامبر رسیده است. ارزش اولیه سهام برند آرامکو ۳۲ ریال عربستان بود و حالا ارزش این شرکت با ۲.۱ درصد کاهش، ۳۲.۶۵ ریال است.

کاهش قیمت نفت به اقتصادهای منطقه خلیج فارس فشار می‌آورد چون نفت بخش بزرگی از درآمد عمومی این کشورها را تشکیل می دهد. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت هفته گذشته ۱۶ درصد کاهش یافت و به ۴۴.۷۶ دلار در هر بشکه رسید و نفت برنت پایین تر از ۵۰ دلار در هر بشکه معامله شد.

منبع: بلومبرگ

740x 14.png - ریزش بازار سهام برندهای خاورمیانه در پی گسترش ویروس کرونا

همچنین ببینید

New Italian electric cars are on the way 310x165 - خودروهای برقی جدید از برند خودروساز ایتالیایی

خودروهای برقی جدید از برند خودروساز ایتالیایی

پایگاه خبری دنیای برند، لانچیا خودروی کوچک یپسیلون جدید را در ماه فوریه در طرح …

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x