خراسان رضوی

خراسان رضوی؛ درآمد سرانه پایین، فرصت طلایی برای بازآفرینی برند این استان در اقتصاد ملی

با وجود درآمد سرانه تنها ۷۰ درصد میانگین کشوری و حضور ۲۶ درصد از جمعیت تحت پوشش نهادهای حمایتی، خراسان رضوی با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم در گردشگری و هتلداری، نیازمند نگاه جدی به برندسازی و ارتقای کیفیت تولیدات خود است. کارشناسان اقتصادی و صنعتی این استان تأکید می‌کنند که آینده اقتصادی مشهد و خراسان رضوی تنها با توسعه برندهای معتبر و شبکه‌سازی هوشمند در سطح ملی و بین‌المللی رقم خواهد خورد؛ مسیری که دستیابی به سهم واقعی استان از درآمد سرانه ملی را هموار می‌کند و جایگاه خراسان رضوی را به‌عنوان قطب تولید و خدمات ایران تثبیت خواهد کرد.

به گزارش دنیای برند، فیروز ابراهیمی شامگاه سه شنبه در پنجمین نمایشگاه ستاره‌ها به جایگاه اقتصاد و تحلیل درآمد سرانه مردم اشاره کرد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه تمام دارایی‌ها در حوزه اقتصاد حدود ۸۰ درصد حوزه گردشگری هتلداری و.. است، افزود: باید بیشتر از گذشته بر اهمیت این مساله تمرکز کرد؛ چرا که تأثیر بسزایی در رشد اقتصاد کشور دارد.

وی بیان کرد: مشهد یکی از زیباترین شهرهای دنیا است، اما زیرپوست شهر واقعیت‌هایی نهفته است که باید به آن بپردازیم. اگر همیشه به ظاهر توجه کنیم ممکن است منجر به غفلت از واقعیت‌ها شود.

ابراهیمی به آمار میانگین درآمد سرانه مردم اشاره کرد و گفت: درآمد سرانه مردم استان ۷۰ درصد میانگین درآمد سرانه کشور است؛ در حالی که ۲۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش نهادهای حمایتی و حاشیه نشینی هستند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: نتیجه اینکه ۲۶ درصد نقشی در درآمد سرانه کشور ندارند و باید متولیان تمهیداتی برای آن در نظر بگیرند.

برای اطلاع از جدیدترین تحولات برندها، همراه ما باشید 

تلگرام | اینستاگرام | لینکدین

در ادامه امیر رضا رجبی، مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه در دنیای امروز مفهوم برند جایگاه خاصی دارد، گفت: یکی از حوزه‌هایی که باید به آن توجه جدی داشت برندسازی چه در بازار داخلی و چه خارجی است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: همایش ملی برند و برندهای ایرانی توسط خراسان رضوی در سطح ملی برگزار می‌شود و در سال گذشته اولین همایش با حضور معاون وزیر برگزار شد.

وی ابراز کرد: اگر به برند توجه ویژه داشته باشیم تأثیر مستقیم بر کیفیت دارد و جامعه به سمت آن ترغیب می‌شود.

رجبی افزود: توسعه سازی برندها و شبکه سازی آن بسیار حائز اهمیت است و باید با تعامل و همکاری در جهت ارتقای تولید ملی تلاش کنیم.

منبع: مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب صحیفه. لایسنس فعال نشده است، برای فعال کردن لایسنس به صفحه تنظیمات پوسته بروید.