عبدالمجید عربی، معاون صنایع دستی استان یزد، با تاکید بر اهمیت بستهبندی در برندسازی محصولات صنایع دستی، از برگزاری دورههای آموزشی در این زمینه خبر داد و بر ضرورت توجه هنرمندان به این موضوع تاکید کرد.
به گزارش دنیای برند به نقل از ایسنا، «عبدالمجید عربی» معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در حاشیه این نمایشگاه در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: این نمایشگاه با حضور ۲۳ هنرمند صنایع دستی بومی استان از تاریخ هفتم تا نهم آذرماه در محل هتل ارگ یزد در حال برگزاریست و علاقمندان میتوانند از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۲۱ از این نمایشگاه بازدید کنند.
وی مخاطبان اصلی این نمایشگاه همانگونه که از نام آن برمیآید کلیه صنایع، سازمانها و ارگانها و شرکتها خواند و گفت: در همین راستا نیز از این مخاطبان با توجه به نزدیکی مناسبتهای پایان سال مثل شب یلدا و عید دعوت به بازدید از نمایشگاه شده است و امیدواریم این شرکتها توانند از صنایع دستی استان به عنوان هدایای سازمانی دارای بسته بندی بهره گیرند.
عربی خاطرنشان کرد: تهیه هدایای سازمانی از صنایع دستی نه تنها به هنرمندان این حوزه در عرضه تولیداتشان کمک میکند، بلکه به نوعی معرف فرهنگ و اصالت و تاریخ شهر یزد است به عبارتی این هدایا تنها کاربردی نیستند بلکه هر کدام دارای پیوست فرهنگی و تاریخی نیز هستند.
وی با اشاره به استقبال خوب و گسترده از نمایشگاه امسال از سوی بخشهای مختلف، تهیه هدایای سازمانی از صنایع دستی را باعث سمتوسو دادن این محصولات به بازارهای جدید و کمک به بازاریابی این تولیدات با اصالت خواهد شد.
به گفته وی، شرکت کنندگان این نمایشگاه شامل دو بخش متشکل از تولیدکنندههای صنایع دستی برند و نیز فروشگاههای برند صنایع دستی از شهرستانهای مختلف استان هستند.
معاون صنایع دستی استان با اشاره به بی نظیر بودن این نمایشگاه در سطح کشور، متذکر شد: شرکت کنندگان این نمایشگاه براساس ظرفیتسنجی هنرمندان و فروشگاههای صنایع دستی جهت تامین میزان معقولی از تولیدات جهت تامین تقاضای سازمانها انتخاب شده به طوری که تمام شرکتکنندگان در این نمایشگاه ضمانت تولید بالا را دارا هستند.
وی اظهار کرد: خوشبختانه تقریباً تمام برندهای صنایع دستی استان یزد به موضوع بستهبندی وارد شدهاند ولی این آمار نسبت به جامعه هنرمندان رشتههای مذبور نسبتاً اندک است که در این رابطه تلاش داریم تمام هنرمندان استان را به توسعه بستهبندی راهبری کنیم.
عربی نگاه تولیدکنندگان صنایع دستی به موضوع بسته بندی را در این رابطه مهم خواند و گفت: شاید تا دو سال قبل از این، نگاه برخی از تولیدکنندگان به حوزه بستهبندی صرفاً هزینه اضافه بود در حالی که بستهبندی به نوعی راهنما و شریک بازاریابی این محصولات به شمار میآید.
وی یکی از نیازهای این تغییر نگاه را ارائه آموزشهای مرتبط برای هنرمندان این حوزه خواند و گفت: در همین راستا از سوی معاونت صنایع دستی استان دورههای آموزشی توسعه بازار و بسته بندی برگزار شده است که یکی از این دورهها قریب به ۲۰ روز قبل با حضور یکی از اساتید این حوزه از تهران با همکاری اتاق بازرگانی برگزار شد و خوشبختانه با استقبال و بازخوردهای خوبی همراه بوده است.
معاون صنایع دستی استان در این رابطه عنوان کرد: در حالی سال اول برگزاری این نمایشگاه با تماس و دعوت از ۱۸ هنرمند برگزار شد که در نمایشگاه سال گذشته تعداد حدود ۷۰ نفر برای شرکت در این رویداد ثبتنام کردند و امسال علاوه بر ثبت نام یکصد نفر، برخی هنرمندان از سایر استانهای کشور نیز تقاضای حضور در نمایشگاه امسال را داشتند که به دلیل محدودیت فضا تعداد ۲۳ نفر از هنرمندان بومی استان برای حضور در سومین نمایشگاه انتخاب شدند.