c17c4f4077 1 660x330 - برندینگ گردشگری فارس؛ احیای هویت تاریخی و مذهبی ایران

برندینگ گردشگری فارس؛ احیای هویت تاریخی و مذهبی ایران

استاندار فارس در نشست با فعالان گردشگری این استان اعلام کرد: با بررسی محورهای توسعه فارس از دهه ۴۰ تاکنون، صنعت گردشگری به عنوان مهمترین محور برندینگ این استان شناخته شده است. در این راستا، سند جامع گردشگری فارس با تکیه بر ظرفیت‌های کم‌نظیر اقلیمی، تاریخی، فرهنگی و مذهبی و با مشارکت بخش خصوصی تدوین و اجرا خواهد شد.

به گزارش دنیای برند به نقل از ایرنا؛ حسینعلی امیری یکشنبه در نشست با فعالان گردشگری فارس، اظهار کرد: اراده مدیریت استان برای تحقق سند گردشگری فارس جدی است و با کمک بخش خصوصی اجرایی خواهد شد.

اجرای مرحله‌ای برنامه‌های سند

او از فعالان بخش‌های مختلف گردشگری و صنایع دستی خواست تا سندهای خود را هر چه سریعتر برای قرار گرفتن در این سند جامع، تدوین و ارائه کنند.

استاندار فارس ادامه داد: بخشی از این برنامه در این دوره اجرایی می‌شود و بخش‌هایی نیز در پنج سال یا دهه آینده به اجرا می‌رسد؛ کاری که ترتیب داشته باشد ماندگار خواهد شد؛ چنانکه میراث باستانی تخت جمشید در زمان سه پادشاه ساخته شده است.

نیاز به قانونگذاری و تامین بودجه

امیری گفت: بخشی از بندهای این سند نیازمند قانونگذاری و بخش‌هایی نیازمند وضع مقررات دولتی است که باید پیگیری شود تا در نهایت تبدیل به یک سند الزام آور تبدیل شود و بتواند برای اجرا، بودجه دریافت کند.

بررسی محورهای توسعه از گذشته تا امروز

وی افزود: هنگامی که پذیرفتم به عنوان استاندار فارس قبول مسئولیت کنم، محورهای توسعه فارس را در سه بازه زمانی از ۱۳۴۰ تا کنون بررسی کردم؛ اقتصاد فارس در سه دوره مختلف مبتنی کشاورزی، دامداری و صنعت بوده است و در بررسی هر یک از این محورها متوجه مشکلاتی و چالش‌هایی شدم که نمی‌شد در زمان حاضر آن‌ها را محور توسعه استان قرار داد.

گردشگری؛ راهبرد کلیدی آینده فارس

بخشی از بندهای سند گردشگری فارس نیازمند قانونگذاری و بخش‌هایی نیازمند وضع مقررات دولتی است که باید پیگیری شود تا در نهایت تبدیل به یک سند الزام آور تبدیل شود و بتواند برای اجرا، بودجه دریافت کند.

استاندار فارس با اشاره به کاهش جمعیت عشایری کوچرو، وابستگی اقتصاد دامداری به کشاورزی، کاهش سطح آب کشاورزی و مشکلات کنون رونق صنعت استان، بیان کرد: مهمترین محورهای توسعه فارس که برندینگ این استان نیز هست، صنعت گردشگری است و این را کارشناسان و متخصصان گردشگری نیز تایید می‌کنند.

امیری با اشاره به ظرفیت‌های کم نظیر اقلیمی، قدمت تاریخی، فرهنگی و مذهبی و توریست درمانی، ادامه داد: توسعه گردشگری محور فارس را آگاهانه انتخاب کردم و سند ارزشمند تایید آن نیز فرمایش سال ۱۳۷۸ رهبر معظم انقلاب است که فرمودند گردشگری به تنهایی می‎‌تواند فارس را اداره کند.

هشدار درباره بی‌توجهی به فرصت‌های گردشگری

استاندار فارس گفت: اگر از ظرفیت‌های گردشگری که خداوند برای فارس فراهم کرده، به درستی استفاده نشود، به مردم و تاریخ این استان جفا کرده‌ایم.

او اظهار کرد: دیگر مسائل استان از جمله جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی و حل مشکلاتی همچون اینکه ۳۴۰ هزار نفر از مردم تحت پوشش کمیته امداد هستند و حجم بالایی نیز از زنان سرپرست خانوار هستند نیز پیگری می‌شود.

تعادل میان هویت مذهبی و ظرفیت‌های دیگر

امیری با اشاره به جایگاه سومین حرم اهل بیت بودن شیراز، گفت: اولین برند شیراز، بحث مذهبی بودن است اما دیگر ظرفیت‌ها را نباید نادیده گرفت.

استاندار فارس گفت: دیگر ظرفیت‌ها را نیز می توان در جایگاه سوم حرم اهل بیت (ع) دید؛ به ویژه که آبشخور آثار حافظ و سعدی، قرآن و روایات بوده است.

او اظهار کرد: نباید این گمان ایجاد شود که ایرانیت و اسلامی در مقابل هم قرار دارند؛ چنانکه امام صادق (ع) نوروز را گرامی داشت و امام علی(ع) به مالک اشتر توصیه کرد سنت های سرزمین میزبان را پاس بدارند.

رفع موانع تکمیل ۱۹ پروژه هتل سازی

امیری با اشاره به ۱۹ هتل در حال ساخت در فارس، از فعالان این حوزه خواست تا فهرست این پروژه‌ها را همراه با مشکل تکمیل آن و دستگاه‌های مرتبط ارائه کنند تا در نشستی با حضور این دستگاه‌ها، موانع رفع شوند.

استاندار فارس یادآور شد: با همین شیوه مسائل تکمیل بیمارستان پیوند اعضا و مشکلات طرح توسعه کربنات سدیم فیروزآباد نیز حل و فصل شد و ۱۹ هتل فارس می تواند سومین موردی باشد که مشکلات آن با نشست و تصمیم گیری مدیران دستگاه‌های مرتبط حل و فصل می‌شود.

گشایش اماکن دینی به روی گردشگران

او درباره حل بسیاری دیگر از مشکلات گردشگری فارس از جمله گشایش در اماکن دینی تاریخی مانند کنیسه و کلیساها به روی گردشگران نیز قول مساعد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *