1404033107460192933194834 660x330 - بازگشت 43 درصد حجاج به کشور

بازگشت ۴۳ درصد حجاج به کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی در خصوص تازه‌ترین اخبار از بازگشت حجاج به کشور، اظهار کرد: با ۷ هزار و ۸۰۰ زائری که در روز شنبه ۳۱خرداد راهی ایران شدند، مجموعا ۳۷ هزار و ۸۰۰ زائر از ۸۶ هزار و ۷۰۰ هموطن اعزامی بعد از اتمام کامل برنامه سفر به کشور بازگشتند.

وی با بیان اینکه حدود ۴۸هزار زائر باقیمانده نیز تا ۱۰روز آینده به میهن خواهند رسید، افزود:  امروز نیز ۶ هزار و ۱۰۰ نفر از زائرانی که مدت سفرشان به اتمام رسیده بود با استفاده از ایستگاه جده و مدینه به فرودگاه عرعر در مرز عربستان منتقل شدند.

وی گفت: یک‌هزار و ۷۰۰ زائر نیز با ۵۰ دستگاه اتوبوس با کیفیت راهی مرزها شدند تا مجموع خروجی‌های امروز حجاج ایرانی به ۷ هزار و ۸۰۰ نفر برسد.

اخوان ادامه داد: تا پایان روز شنبه ۳۱خرداد، از ۸۶۷۰۰ هموطن اعزامی در حج امسال حدود ۳۷۸۰۰نفر معادل ۴۳درصد حجاج به کشور بازگشته‌اند و با برنامه‌ریزی صورت گرفته تا ۵محرم سایر حجاج به کشور باز می گردند.

پایان/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *