برند

از خانه تا برند؛ تأکید معاون صنایع دستی بر نقش زنان در بازآفرینی پوشاک ایرانی

در همایش ملی «مسیر خیاطی از خانه تا برند»، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تأکید بر نقش زنان در احیای هنرهای بومی پوشاک، خواستار بازآفرینی سوزن‌دوزی، قلمکار و دیگر هنرهای سنتی در طراحی لباس‌های امروزی شد.

یه گزارش دنیای برند؛ همایش ملی «مسیر خیاطی از خانه تا برند» با حضور هنرمندان و فعالان حوزه پوشاک در کتابخانه ملی برگزار شد.
در این مراسم، مریم جلالی دهکردی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با اشاره به نقش تاریخی زنان ایرانی در خلق آثار هنری، گفت: «حکمت ایرانی بر پایه تولید و خلاقیت استوار است و سلیقه اصیل ایرانی در هنرهایی مانند سوزن‌دوزی بلوچ، قلمکار اصفهان و گلدوزی سیستان تجلی یافته است.»

وی افزود: «رنگ‌ها و طرح‌های اصیل ایرانی مانند فیروزه‌ای و سبز ایرانی، شناسنامه فرهنگی ما هستند و هر کجای جهان دیده شوند، یادآور هنر ایران زمین‌اند.»

جلالی با بیان اینکه صنایع دستی ایران تجلی حکمتی است که از دل خانواده‌ها برخاسته، خواستار تلفیق هنرهای بومی با طراحی مدرن لباس شد و گفت: «نسل جوان می‌تواند با الهام از این میراث، لباس‌هایی طراحی کند که هم در مجامع بین‌المللی بدرخشد و هم مورد استقبال جوانان در محیط‌های دانشگاهی و کاری قرار گیرد.»

🎯 برای اطلاع از جدیدترین تحولات برندها، همراه ما باشید 

تلگرام | اینستاگرام | لینکدین

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی همچنین به ظرفیت‌های مناطق مختلف ایران مانند جیرفت اشاره کرد و گفت: «تمدن‌های کهن ایران از جیرفت تا آذربایجان، گنجینه‌ای از طرح‌ها و نمادها هستند که می‌توانند الهام‌بخش طراحان امروزی باشند.»

وی در پایان با تقدیر از خیاطان و هنرمندان زنی که در خانه‌ها و کارگاه‌ها به آموزش و تولید می‌پردازند، ابراز امیدواری کرد که با همراهی نسل جدید، هنر ایرانی در مسیر برندسازی جهانی گام بردارد.

این همایش با حضور جمعی از بانوان هنرمند، طراحان و فعالان حوزه پوشاک برگزار شد و بر لزوم احیای هویت ایرانی در صنعت مد و پوشاک تأکید گردید.

منبع: میراث آریا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب صحیفه. لایسنس فعال نشده است، برای فعال کردن لایسنس به صفحه تنظیمات پوسته بروید.